Holdbeskrivelse


Holdbeskrivelse for sæson 2023 - 2024

Begyndere:


For helt nye dansere, der skal til at nyde linedansens glæder – såvel som for dansere, der ønsker større rutine i basicsteps. Vi lærer her de mest almindelige grundtrin i lettere danse, men får også lidt udfordringer hen ad vejen.


Det er vigtigt at man TIL FULDE behersker dette niveau, inden man går videre til næste niveau.


Letøvede:


For dansere, der har danset mindst en sæson og som har helt styr på grundtrinene fra begynderholdet.


Som udgangspunkt danses de danse som begynderholdet sluttede med, men i løbet af sæsonen udbygges grundtrin med nye kombinationer og drejninger.


Mellemøvet:


For dansere, der har HELT styr på grundtrinene fra L.Ø. - ¼ og ½ drejninger samt de mest almindelige synkoperede trin. Instruktionen på dansene bliver kortere, tempo i udlæringen øges og dansene lidt længere, så der skal hænges lidt mere i. Holdet tager udgangspunkt i de danse, som L.Ø. dansede i slutningen af sæsonen - samt allerede udlærte danse på holdet.


Plus-holdet:


Niveauet er for dem, der har behov for ekstra træning af grundtrin og drejninger. Som udgangspunkt lægges holdets danse på dansene fra mellem øvet med stigende sværhedsgrad, samt allerede udlærte danse på holdet. Niveauet er improver til intermediate .


”Evergreens” og nye danse udlæres på dette niveau. Alle basicsteps er kendte, og derfor er det kun nye kombinationer, der skal indøves. Der udlæres en ny dans ca. hver anden gang, dette kan dog variere lidt gennem sæsonen.


Stabilt fremmøde er en stor fordel.Øvet hold:


Holdet henvender sig til dig, der har styr på grundtrinene og drejningerne. Du er med på nye udfordringer og danse i forskellige genrer.


Alle danse bliver gennemgået mindst 1 væg.


Niveauet vil være fra intermediate.


Der udlæres en ny dans hver anden gang, dette vil dog variere lidt gennem sæsonen.


Der udlæres danse med sværere trinkombinationer og danse med en del drejninger. Der vil være kortere instruktion per dans end vanligt, idet du kender trinene og nu ”kun” har behov for kombinationen af disse.


Stabilt fremmøde er en stor fordel.


ALLE hold:


Der undervises i alle musikgenrer, men for at opnå den største glæde og tilfredshed ved linedance, er det vigtigt, at man vælger det niveau, der dækker de forventninger, man har til linedance.


HVIS du er i tvivl så tag en snak med din instruktør.


Stabilt fremmøde er en STOR fordel uanset niveau.


Instruktøroplysninger:


Lene Olsen: tlf. 51 88 87 46 - mail: lene_olsen@live.dk

Pia Plougmann: tlf. 51 21 23 40 - mail: pia.hpp@gmail.com

Rie Bager: tlf. 20 87 47 70 - mail: rie.bager@outlook.dk