Instruktører


Rie Bager

 

Foråret 2001 – blev året, hvor jeg solgte min sjæl til linedance, som ”overtog” min fritid 😊

 

Startede som instruktør i Old Town Dancers i sæson 2002-2003 – samtidig blev det VRI – HEI – div. lokalcentre med ”Friske Grå – Højskoler på Samsø og Bornholm 😊


Sæson 2009-2010 blev dog vendepunktet, hvor jeg var med til at starte Aarhus LinedanZe.dk sammen med mine 2 instruktørkolleger og et par dansere – det bedste der er sket i min ”linedance historie”.

 

Har gennem denne årrække deltaget på mange kurser, for at optimere/vedligeholde min undervisning – og været på rejser til mange forskellige lande sammen med flere dansere for at lære og udvikle mig.

Deltager så ofte som det er muligt i danseaktiviteter rundt om i landet..


Mobil: 2087 4770

E-mail: rie.bager@outlook.dk


 


Instruktører i Aarhus LinedanZe.dk


Lene Olsen


Startede som aktiv danser i 2004 og fandt ret hurtigt ud af, at LINEDANCE er lige mig.


Jeg deltager i arrangementer rundt omkring i det danske land, så ofte jeg kan, og jeg har haft fornøjelsen af en danseferie i Tyrkiet i 2007.


Jeg begyndte som instruktør i OTD i 2007 og har deltaget/deltager løbende i instruktørkurser for at udvikle mig som instruktør.


Mobil: 5188 8746

E-mail: lene_olsen@live.dkPia Høgh PloughmannJeg startede i 2019 med at danse i klubben, og endelig var der noget, der kunne erstatte, det jeg havde brugt min fritid på tidligere - hvem kan gå sur hjem fra en aften med god musik og masser af dans?

I efteråret 2020 blev jeg spurgt om jeg ville være instruktør på begynderholdet, hvilket jeg sagde ja til.

Derfor er jeg ved at dygtiggøre mig, har bl.a. være på det første kursus på Fyn samt øvet en masse sammen med Rie og Lene, således at jeg er parat til at stå på egne ben, når næste sæson begynder.


Mobil: 5121 2340

E-mail: pia.hpp@gmail.com